Frågor och svar

Då och då händer det att jag får frågor angående utbildningen - antinger per e-post eller som en kommentar i något inlägg. Jag besvarar alltid frågorna som jag får i den mån jag kan. Eftersom en del ställer samma frågor och då svaren kanske kan vara av intresse även för dig, tänkte jag dela med mig av frågorna och svaren i inlägg här på bloggen.
 
Om du har någon information att bidra med till svaren, är du varmt välkommen att skriva en kommentar under det aktuella inlägget.

Små förändringar vad gäller arbetsbeskrivningar

När jag hade praktik på tingsrätt och åklagarkammare publicerade jag inlägg med ungefär en arbetsuppgift i varje inlägg. I dessa inlägg skrev jag även ganska utförliga beskrivningar av hur jag utförde arbetsuppgifterna etc. Detta hade jag dock tänkt ändra. De gamla inläggen kommer därmed att tas bort och istället kommer jag publicera inlägg som ser ut som inlägget om mina arbetsuppgifter på hyresnämnden.
 
Min förhoppning med den här förändringen är att man på ett enklare sätt ska få en överblick över vilka uppgifter som man kan tänkas få på olika arbetsplatser.
 
Om du själv vill bidra med arbetsuppgifter som du fått utföra/utför och en kortare beskrivning av dessa, är du välkommen att skicka ett mail till:
 
livetsomparalegal@hotmail.se

RSS 2.0
Free Gavel Cursors at www.totallyfreecursors.com
Blogglista.se